XXVI. DRŽAVNO PRVENSTVO SLOVENIJE
V JADRALNEM LETENJU
27.5. - 4.6.2017 v Prievidzi na Slovaškem

EN

Zmagovalci 2017

klubski

1. Boris Žorž ALC
2. Janez Stariha ALC
3. Jernej Lokovšek AK Ljubljana

odprti

1. Željko Roškar AK Celje
2. Luka Žnidaršič AK Postojna
3. Toni Šibanc AK Celje

Novice

Zahvala

V imenu jadralne sekcije Letalskega centra Maribor, se vam najlepše zahvaljujem vsem sponzorjem in donatorjem, ki so s svojim prispevkom sodelovali in pomagali pri uspešni izvedbi 26. državnega prvenstva Republike Slovenije v jadralnem letenju, ki je potekalo od 24.05. do 04.06.2017 na letališču v Prievidzi. Veseli smo, da ste pokazali razumevanje za ta prečudoviti šport in vas vabimo, da se ob priložnosti oglasite pri nas na letališču.

Zmagovalci

Uspešno smo pripeljali tekmovanje do konca. Hvala vsem tekmovalcem, ki so se tekmovanja udeležili. Čestitke zmagovalcema Borisu Žoržu in Željku Roškaru.

Spremljanje v živo

Na spodnjih naslovih lahko v živo spremljate letala z vrisano nalogo.

OGN:
Klubski razred
Odprti razred

Glider tracker:
Klubski razred
Odprti razred

Hvala Andreju Spudiču!

Zajtrk

Zjutraj od 8. ure naprej imate možnost zajtrka v restavraciji na letališču. Zajtrk je tipa "ruski bife".

Dan za trening

Tekmovalci, kateri boste danes leteli, se oglasite v pisarni, kjer dobite vsa navodila in nalogo za današnji dan.

Prvi dan za trening

Jutrišnji dan, četrtek 25.5. je najavljen, kot prvi dan za trening. Ker mi žal ne bo zneslo, da bom v Prievidzi že zjutraj, vam sporočam, da bo letenje vseeno omogočeno. Kdo bi želel letet jutri, lahko prosto leti. Stroške aerozaprege bomo obračunali naknadno.

Podaljšanje roka prijave

Tekmovalci, kateri še niste prijavljeni in boste tekmovali, naj vas opomnimo na prijavo. Odločili smo se podaljšati rok prijave pod istimi pogoji do 25.5.

Dokumentacija

V sekciji "Dokumenti" se nahaja nova verzija biltena. Tam najdete tudi tekmovalno območje z zračnimi prostori in obratne točke. Prosim, da si temeljito preberete tudi dokument z lokalnimi pravili. Poznavanje postopkov je ključno za varno letenje v okolici letališča Prievidza.

Srebrna značka

Za vse, ki še nimate priznane srebrne značke, sporočamo, da imate še dovolj časa, da pošljete dokumentacijo na jadralno komisijo.

Spoštovani!

Lepo pozdravljeni na spletni strani 26. državnega prvenstva Slovenije v jadralnem letenju. Tekmovanje se bo vršilo med 27.5. in 4.6. na športnem letališču v Prievidzi na Slovaškem. Organizator letošnjega tekmovanja je Športno društvo Letalski center Maribor.

Na spletni strani bodo na začetku objavljene novice glede tekmovanja in potrebni dokumenti za tekmovalce. Tako pričenjamo z objavo prve verzije biltena, kateri vsebuje osnovne podatke glede tekmovanja. Najdete ga na strani Dokumenti. Priložena je tudi prijavnica na tekmovanje.

© 2017 Letalski center Maribor | Letališka cesta 30, 2204 Miklavž na Dravskem polju | info@gremovluft.si